İZMİR / BORNOVA - Şehit Teğmen Murat Arslantürk Anaokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yazar İzzettin GÜLDOĞAN sabahçı anasınıfı öğrencilerimizle buluşacaktır. Yazar buluşması öğrencilere yönelik olup  5 Ocak saat 9.30'da başlayacaktır. Etkinlikte Etkileşimli Okuma, Parmak Oyunu, Soru-cevap ve kitap imzalama olacaktır.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin "Deprem Özel" baskısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Mrt

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin 3. sayısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.