İZMİR / BORNOVA - Şehit Teğmen Murat Arslantürk Anaokulu

Etiket Sonuçları: piknik

Haz

Eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde, öğretmenlerimizin organize ettiği piknik ve gezi gibi etkinliklerle çocuklarımızı güzel hatıralarla uğurluyoruz.

May

Anasınıfı B, C ve F şubelerimiz piknik etkinliği düzenlemiştir. Anneler gününe özel bu etkinlikte öğrencilerimiz anneler gününü birlikte kutladılar, eğlendiler. Okul-aile işbirliğini de arttıran ve velilerin kaynaşmasını sağlayan bu etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı öğretmenlerimiz her sene olduğu gibi tanışma etkinliklerine devam ediyor. Bu sayede öğrencilerin okula uyumunu kolaylaştırmış, veli okul işbirliğini arttırmış ve veliler arası iletişimi güçlendirmiş oluyoruz. Ayrıca her yıl 4 Ekimde kutlanan "Dünya Hayvanları Koruma" günü kapsamında öğrencilerimiz çevredeki hayvanları sevme ve besleme fırsatı buldular. Etkinlikleri gerçekleştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı E şubemiz velilerle birlikte piknik yaptı. Miniklerimiz doğada keşfe çıktı. Çevrede bulunan nesnelerle etkinlikler yapıldı.