Etiket Sonuçları: mevlana anaokul

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatro Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de öğrencilerimizi Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezinde gerçekleştirilen "Alice Harikalar Diyarında" adlı müzikal tiyatro gösterisine götürerek tiyatro ile tanışmalarını sağladık.

Mrt

Bornova Belediyesi tarafından proje kapsamında yürütülen, geçmişten günümüze kadar gelen Ata tohumlarımızı saksılara ektik (patlıcan,biber,domates,salatalık,karpuz) ve bol su verdik. Filizlendikten bir süre sonra okul bahçesine ekeceğiz ve tekrar tohumlarını alacağız.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 108. yılını kutlamış bulunuyoruz. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

E şubesi öğretmenimiz Emel BIYIK, öğrencileriyle birlikte güneş açısı ve gölge ilişkisini uygulamayla gözlemlemiş ve onlara anlatmıştır. Öğrencilerimiz öğle vakti güneş tam tepedeyken gölgelerinin kısa olduğunu gözlemlediler ve tebeşirle yere işaretlediler. Akşamüzeri ise gölgelerinin yan taraflarına düştüğünü ve uzun olduğunu görmüş oldular.

Mrt

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Mrt

Öğrencilerimizle Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesine gezi gerçekleştirdik.