Etiket Sonuçları: etkinlik

Şbt

1. Dönem son haftasında çeşitli etkinlikler (kermes, kostüm partisi, zeka oyunları, etkileşimli kitap okuma, sinema, en sevdiğim oyuncak vb.) yaptık, bol bol eğlenerek tatile çıktık.

Ock

2024 yılını sınıflarımızda yaptığımız çeşitli etkinliklerle karşıladık. Ülkemiz adına huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Haz

Anasınıfı D şubesi olarak kedi dostumuz Minnoş'u sınıfımızda misafir ettik. Öğrencilerimize evcil hayvanlar hakkında bilgi verildi ve hayvan sevgisi aşılama amaçlandı.

Haz

Anasınıfı D şubesi öğrencilerimiz Sandviç etkinliği ile toplama işlemini öğrendiler.

Mrt

Anasınıfı - C şubesi öğrencilerimiz elips şekli çerçevesinde doğayı incelediler ve seçtikleri kareler fotoğraflandı. Çocuklara hem çevre-doğa bilinci kazandırma hem de geometrik şekil tanıma konusunda çalışma yapılmış oldu.