Etiket Sonuçları: bayram

Haz

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a ayak basarak Kurtuluş Savaşı'nı başlatışının 105. yılı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.  Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da minnetle andık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

M. Kemal ATATÜRK

May

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a ayak basarak Kurtuluş Savaşı'nı başlatışının 104. yılı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.