Etiket Sonuçları: anaokulu

Haz

Eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde, öğretmenlerimizin organize ettiği piknik ve gezi gibi etkinliklerle çocuklarımızı güzel hatıralarla uğurluyoruz.

Haz

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a ayak basarak Kurtuluş Savaşı'nı başlatışının 105. yılı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.

May

Anasınıfı B, C ve F şubelerimiz piknik etkinliği düzenlemiştir. Anneler gününe özel bu etkinlikte öğrencilerimiz anneler gününü birlikte kutladılar, eğlendiler. Okul-aile işbirliğini de arttıran ve velilerin kaynaşmasını sağlayan bu etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.  Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Mevlana Toplum ve Bilim Merkezini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Astronomi Odası ve Dinozorlar Sergisini öğretmenler eşliğinde gezerek yeni bilgiler öğrenmiş oldular.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında atasözleri ve deyimler konusunda çalışmalar yapıldı. Ebru sanatı etkinliği yapıldı.

Şbt

1. Dönem son haftasında çeşitli etkinlikler (kermes, kostüm partisi, zeka oyunları, etkileşimli kitap okuma, sinema, en sevdiğim oyuncak vb.) yaptık, bol bol eğlenerek tatile çıktık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte yazar İzzet GÜLDOĞAN  anasınıfı öğrencilerimizle buluşmuştur. Etkinlikte Etkileşimli Okuma, Parmak Oyunu, Soru-cevap ve kitap imzalama gerçekleştirilmiştir. Yazarımıza katılımından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliği planlayan anasınıfı öğretmenimiz Yeliz ÇALIŞKAN başta olmak üzere öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli okumalar, hikaye anlatımı çalışmaları yapılmıştır.

Ock

2024 yılını sınıflarımızda yaptığımız çeşitli etkinliklerle karşıladık. Ülkemiz adına huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz saksı boyama etkinliği gerçekleştirmiştir. Önce biblo şekillerini boyayıp daha sonra içine çeşitli bitkilerin ekimi yapılmıştır. Bu etkinlikle hem öğrencilerin motor becerilerinin gelişimi hem de bitkiyi yetiştirerek sorumluluk duygularının gelişmesi amaçlanmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yazar İzzettin GÜLDOĞAN sabahçı anasınıfı öğrencilerimizle buluşacaktır. Yazar buluşması öğrencilere yönelik olup  5 Ocak saat 9.30'da başlayacaktır. Etkinlikte Etkileşimli Okuma, Parmak Oyunu, Soru-cevap ve kitap imzalama olacaktır.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan bu haftada tutum, yatırım ve Türk malları hakkında bilgi verilir. Şiirler okunur, konuşmalar yapılır, skeçler ve oyunlar oynanır.

Bu kapsamda okulumuzda da çeşitli etkinliklerle yerli malı haftası kutlanmıştır.

Ara

Anasınıfı C şubesi aile katılımı çalışması gerçekleştirdi ve turşu kurmayı öğrendi. Öğretmenimiz Filiz CİVELEK'e ve yardımcı olan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da minnetle andık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

M. Kemal ATATÜRK

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin "Deprem Özel" baskısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Ekm

Anasınıfı öğretmenlerimiz her sene olduğu gibi tanışma etkinliklerine devam ediyor. Bu sayede öğrencilerin okula uyumunu kolaylaştırmış, veli okul işbirliğini arttırmış ve veliler arası iletişimi güçlendirmiş oluyoruz. Ayrıca her yıl 4 Ekimde kutlanan "Dünya Hayvanları Koruma" günü kapsamında öğrencilerimiz çevredeki hayvanları sevme ve besleme fırsatı buldular. Etkinlikleri gerçekleştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kadriye ÖZPUNAR ve öğrencileri minik dostumuz Minnoş için bir kedi evi yaptılar. Bu güzel etkinlik için kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı D şubesi olarak kedi dostumuz Minnoş'u sınıfımızda misafir ettik. Öğrencilerimize evcil hayvanlar hakkında bilgi verildi ve hayvan sevgisi aşılama amaçlandı.

Haz

Anasınıfı D şubesi öğrencilerimiz Sandviç etkinliği ile toplama işlemini öğrendiler.

May

Anasınıfı E şubemiz velilerle birlikte piknik yaptı. Miniklerimiz doğada keşfe çıktı. Çevrede bulunan nesnelerle etkinlikler yapıldı.

May

Anneler gününü çeşitli etkinliklerle kutladık. Öğrencilerimiz annelerine küçük sürpriz hediyeler hazırladılar. Veliler olarak kahvaltı organizasyonu yapılarak buluşma ve gezi gerçekleştirildi. Tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatro Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de öğrencilerimizi Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezinde gerçekleştirilen "Alice Harikalar Diyarında" adlı müzikal tiyatro gösterisine götürerek tiyatro ile tanışmalarını sağladık.

Mrt

E şubesi öğretmenimiz Emel BIYIK, öğrencileriyle birlikte güneş açısı ve gölge ilişkisini uygulamayla gözlemlemiş ve onlara anlatmıştır. Öğrencilerimiz öğle vakti güneş tam tepedeyken gölgelerinin kısa olduğunu gözlemlediler ve tebeşirle yere işaretlediler. Akşamüzeri ise gölgelerinin yan taraflarına düştüğünü ve uzun olduğunu görmüş oldular.

Mrt

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Mrt

Anasınıfı - C şubesi öğrencilerimiz elips şekli çerçevesinde doğayı incelediler ve seçtikleri kareler fotoğraflandı. Çocuklara hem çevre-doğa bilinci kazandırma hem de geometrik şekil tanıma konusunda çalışma yapılmış oldu.